31.8.2021
Nieuws

Virtuele teambuilding Kom Op Tegen Kanker

UPDATE 31/08/2021

Het was onze uitdaging om samen met het hele Value Square team één maand lang zoveel mogelijk te sporten voor het goede doel. Via atlasGO steunden we ons gekozen goed doel: Kom op tegen Kanker (vzw). Door te sporten hebben we 1.000 euro ingezameld. Het is belangrijk om in deze tijden gemeenschappelijke, sportieve uitdagingen te hebben zodat we ons verbonden voelen en actief blijven.

Vorige week kwam Tycho Verbelen van Kom op tegen Kanker (vzw) langs om de cheque fysiek te overhandigen. Het coronavirus heeft een impact gehad op heel wat organisaties. Zo ook bij Kom op tegen Kanker (vzw) die veel evenementen moest afgelasten en daarom alle externe hulp kan gebruiken.

Kankerpatiënten behoren tot een risicogroep voor het Covid19-virus. Alle behandelingen met betrekking tot chemotherapie zorgen voor beschadiging van de cellen van het immuunsysteem. Hierdoor verslechtert de weerstand van patiënten en worden ze vatbaarder voor infecties.Er zijn zoveel redenen waarom sporten gezond is: Mensen die meer bewegen en sporten zijn niet alleen lichamelijk en mentaal fitter, ze hebben ook minder kans op depressies of ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde soorten kanker. Nog enkele voordelen zijn verbetering van de levenskwaliteit, een beter humeur en meer positieve energie, minder stress, meer weerstand en nog zoveel meer! Redenen genoeg om te sporten.

“Value Square? Invest healthy. Be patient; Create value in the long run.”Onze filosofie komt helemaal overeen met de gezonde levensstijl. We proberen als bedrijf duurzaam te zijn voor het milieu, maar ook voor de maatschappij en voor elkaar.“Als value investors kan je ons het best vergelijken met marathonlopers, we hebben geduld en blijven kalm om ons doel te bereiken.”Excited for the next challenge!

UPDATE 30/06/2021

30 dagen geleden gingen we van start met onze virtuele - Value Square - teambuilding: een maand lang zoveel mogelijk bewegen voor Kom op tegen Kanker (vzw) (KOTK) via de app van atlasGO!

Met trots kunnen we verkondigen dat we deze uitdaging succesvol voltooid hebben, met een speciale vermelding voor onze interne top 3 van sportieve collega's:

1) Kristina Loguinova, Ph.D.

2) Thomas Maes

3) Petrick Step

Waarom deze uitdaging?

ESG, Environmental, Social en Governance, een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht kreeg in de beleggingswereld. Milieucriteria krijgen vaak het meest belangstelling, daar CO² uitstoot, energie- en waterverbruik, afval, .. het gemakkelijkst te meten zijn. Maar naast milieufactoren, zijn bestuurlijke en maatschappelijke factoren eveneens van belang bij het bekijken van een investering. Value Square hecht als vermogensbeheerder veel belang aan lange termijn relaties en wij zien zorg dragen voor mens, medewerker en maatschappij als een belangrijke investering voor de toekomst.

Waarom Kom op tegen kanker?

Het opbouwen van lange termijn relaties is bij Kom op tegen Kanker (vzw), zoals bij ons, ook een rode draad. KOTK steunt organisaties die een duurzame, positieve impact realiseren en helpen kankerpatiënten en hun naasten om sterker te herstellen en langer te leven.

Via atlasGO steunen we het goede doel terwijl we ook ervoor zorgen dat we als team fit en gezond blijven. Waardecreatie voor een bedrijf is een cyclus, een lange termijn proces waar, naast het rendement, factoren als service, vertrouwen en klantgerichtheid cruciaal zijn. Daarom is het van belang dat we genoeg aandacht besteden aan onze gezondheid en goed voor elkaar zorgen. Bewegen is gezond, geeft zowel fysieke als mentale energie en verhelpt stress.Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar streven we naar als organisatie!

UPDATE 01/06/2021

Vandaag was het zover, onze virtuele teambuilding gaat van start: Value Square gaat een maand lang zoveel mogelijk bewegen voor Kom op tegen Kanker (vzw) (KOTK) via de app van atlasGO!

Onze collega Petrick Step beet alvast de spits af met een zwemsessie in de ochtend!

Waarom bewegen?

Een actieve levensstijl heeft een positieve impact op onze gezondheid. Zo zorgt regelmatig sporten en bewegen onder andere voor een betere slaapkwaliteit, een gezond hart en een sterker immuunsysteem. Hierdoor zijn we minder vatbaar voor ziekten en verkoudheden. Daarnaast geeft sporten je ook nog eens een positief gevoel. Je voelt je na het sporten extra goed en dat straal je ook uit!

Waarom deze challenge?

Value Square als vermogensbeheerder hecht veel belang aan duurzaamheid (ESG). Het zijn ook kleine gebaren om anderen te helpen die waarde creëren voor een bedrijf en voor de maatschappij.We zijn helemaal klaar om ons 100% te geven en Kom op tegen Kanker (vzw) een hart onder de riem te steken.Let’s do this, go team!

Lees gratis verder
Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, heeft u toegang tot de rest van dit artikel.
Lees gratis verder
U heeft nu toegang tot de rest van het artikel.
* Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer het aub nog een keer.
Terug naar blog overzicht